Inspiratie si invitatii

Sentimente – un set complet personalizat pentru nuntă

Născuți la munte sau călători cu dor de ducă, persoane care mereu au simțit vă vibrează la unison cu sunetul naturii. Dacă deja vă identificați cu descrierea, atunci suntem siguri că deja v-a făcut cu ochiul și setul complet de papetărie pentru nuntă Sentimente. Pentru că despre acesta vom vorbi astăzi, începem prin a vă spune faptul că acesta este un model special, cu un ușor aspect rustic. Modelul este realizat dintr-o copertă specială și se bucură de o cromatică liniștitoare, de un design simplu și de o tematică potrivită evenimentelor montane sau organizate în sezonul rece.

Modelul de bază este unul fin lucrat, grafica fiind dată de un lanț muntos și câțiva brazi semeți. Culorile parcă descriu o pictură, un cadru natural montan cuprins de brațele iernii. Pentru ziua de astăzi însă vă vom prezenta o personalizare adusă acestui model. În acest sens, lanțul muntos cu brazi a fost eliminat și au fost și mici ajustări de culoare astfel încât albastrul cerului s-a transformat într-o plăcută nuanță de turcoaz.

Opis special cu grafică coordonată celorlalte elemente de papetărie

Personalizarea adusă nu a fost asimilată și de invitațiile de nuntă. Personalizarea s-a rezumat doar la articolele de papetărie pentru decorul sălii de evenimente, respectiv un opis de dimensiuni mari cu numele tuturor celor invitați, place carduri și meniuri.

Modificarea ușoară a acestor două elemente ale modelului de bază au dus la crearea unei imagini cu o perspectivă nouă, modelul simplu fiind extraordinar de ușor de integrat în orice decor.

Place carduri si meniuri personalizate Sentimente – www.altfeldeinvitatii.ro

Prin eliminarea elementelor cu specific montan s-a făcut și o trecere din registrul evenimentelor desfășurate în sezonul rece, acest model potrivindu-se chiar și pentru un decor cu specific marin.

Pentru alte modificări ale modelelor de bază ale seturilor de papetărie puteți apela oricând la serviciile noastre și vă promitem că veți avea pentru evenimentul dumneavoastră exact ceea ce vă doriți.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro