Inspiratie si invitatii

Set complet de papetarie pentru nunta cu fluturi

Un nou inceput CN1, una dintre cele mai populare invitatii de nunta, inedita mai ales prin sistemul de tip planning pe care il are prevazut, a fost realizata in multe nuante pana acum, in functie de preferintele mirilor si tematica evenimentului. Astfel, modelul a fost conceput in combinatii de culori mai subtile, de tipul crem-mov si albastru-alb sau mai indraznete, de albastru inchis si cupru.

 

Invitatie de nunta personalizata CN1 crem-mov este dulce si stralucitoare - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Un nou inceput CN1, in nuante de crem si mov

 

Invitatii personalizate pentru nunti
Invitatie nunta Un nou inceput CN1 Ciocozmeura, in nuante de albastru si alb

 

In general, nu s-au modificat multe aspecte la nivel de grafica pentru invitatii, singurele schimbari de aceasta natura fiind inlocuirea fluturasilor si florilor, schimbarea cea mai mare fiind desigur, cea de la nivel cromatic.

Ca element de noutate, va prezentam setul complet de papetarie pentru nunta Un nou inceput CN1, care cuprinde place cardul, numerele de masa, meniul si invitatia pentru nunta. La capitolul dimensiuni, invitatia pastreaza tiparul de 14 x 14 cm atunci cand este pliata, fiind realizata din acelasi carton de calitate si este inchisa cu un sistem de tip panglica din satin si card cu numele mirilor.

 

Invitatii personalizate cu planner
Setul complet de papetarie CN1, cuprinzand numerele de masa, place cardul, invitatiile, meniul

 

Modelul poate fi personalizat in functie de preferintele cromatice sau de design pe care le aveti, astfel incat sa va reprezinte in totalitate si sa se incadreze in tematica aleasa pentru nunta sau pentru a se potrivi cu decorul salii de evenimente. Puteti inlocui fluturii cu note muzicale de exemplu, sau cu frunze cazatoare, sau poate cu pasari. Orice motiv va caracterizeaza poate fi prezent pe invitatia de nunta, astfel incat aceasta sa va caracterizeze in totalitate, si sa formeze o imagine personalizata a evenimentului unic in viata.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro