Inspiratie si invitatii

Set complet papetarie Sampanie si Papioane

Cu cat invitatiile sunt mai personalizate, cu atat vor fi mai apreciate. Prin urmare, gaseste o modalitate creativa de a exprima povestea voastra si asterne-o prin culorile, design-ul si textul invitatiilor de nunta.

Papetaria Sampanie si Papioane este ideala pentru o poveste de vis, romantica si caracterizata de lux.

Luminile si combinatiile de culori sunt un must have pentru acest an. Auriul inspira luminozitate si gratie iar detaliile remarcabile ale papetariei sunt reprezentate de formele speciale ale etichetelor. Pe langa frumusetea acestor articole de papetarie de nunta, fiecare are un rol cat se poate de practic: invitatia reaminteste oaspetilor de orele si locatiile evenimentului, place card-urile au buzunare interioare pentru daruri de nunta si ajuta la asezarea invitatilor, etichetele pot sa explice si sa personalizeze candy bar-ul sau marturiile. Invitatiile sunt ideale pentru un cuplu ce doreste sa isi exprime personalitate si sa impresioneze cu alegerile delicate, prevestind un eveniment fastuos.

E dificil sa te impotrivesti tendintei in voga din acest an, aceea  de a accesoriza invitatiile si numerele de masa cu glitter stralucitor ce le confera acestora exclusivism si naturalete. Povestea este conturata in mod festiv cu un imprimeu de tip confetti. Cu toate acestea se pastreaza o nota de simplitate permitand setului de papetarie sa se incadreze in orice decor.

Papetaria Sampanie si Papioane este eleganta si deosebita prin culorile calde si imprimeul de tip confetti - altfeldeinvitatii.ro
Papetarie Sampanie si Papioane – altfeldeinvitatii
Invitatia de nunta Sampanie si Papioane este simpla si deosebt de rafinata, continand un glitter ce imprima un caracter nonsalalnt - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Sampanie si Papioane – Altfel de invitatii
Etichetele Sampanie si Papioane se remarca prin forma deosebita, fiind perforate si deupate - altfeldeinvitatii.ro
Etichete Sampanie si Papioane – Altfel de invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro