Inspiratie si invitatii

Stralucire exotica – invitatii exlusiviste cu pana de paun

Tendintele anului urmator plaseaza nuntile exclusiviste, cu accente inspirate din tematica luxurianta in topul alegerilor pentru un decor de vis, plin de rafinament. Daca anul acesta a fost dominat de prezenta cromaticii inspirata de la culoarea de baza, ultraviolet, anul urmator se anunta ca fiind dominat de nuantele sangerii ale culorii burgundi.

In acest sens, un set de papetarie exclusivist ce se poate incadra foarte usor in combinatiile de culori si tendintele fiacarui an, datorita unicitatatii fiecarui model in parte, fiind realizat handmade, este Setul complet de papetarie pentru nunta Stralucire exotica.

Personalizat prin aplicarea unei pene de paun, careia i se adauga un papion ce pastreaza tonurile irizatiilor de la pene, modelul este unul versatil, rafinat, elegant si exclusivist.

Acum aveti ocazia sa alegeti un set de papetarie cu un concept inedit, mai ales daca sunteti in pregatiri cu evenimentul ce va avea loc anul viitor, prin integrarea penei naturale de paun in decorul nuntii dumneavoastra. Delicatetea, aerul diafan, luxuriant si exclusivist al setului Stralucire exotica va reusi cu siguranta sa transforme evenimentul dumneavoastra intr-unul de lux, caracterizat prin opulenta data de detaliile simple.

Set complet de papetarie pentru nunta personalizat cu pana de paun
Set complet de papetarie Stralucire exotica, cu pana de paun aplicata si papion de culoare mov

La nivel de accesorii de papetarie pentru nunta, setul este alcatuit din numere de masa si place carduri cu o pana de paun tiparita, in timp ce pentru invitatii si pentru meniuri, acestea au fost personalizate prin adaugarea unei pene de paun naturale, completata si sustinuta de un papion din satin de culoare violet.

Combinatiile de culoare ale setului sunt in acord cu irizatiile penelor de paun, modelul fiind realizat pe o coperta speciala sidefata, de culoare mov, textul invitatiilor, meniurilor, place cardurilor si al numerelor de masa fiind tiparit pe o hartie sidefata subtire, speciala, folosita pe post de insert.

Invitatia, elementul central al setului, este realizata din coperta sidefata de culoare violet, cu insert special crem sidefat pentru accentuarea penei naturale si pentru evidentierea textului din interior. Ca dimensiuni, invitatia are aproximativ 10 x 20 cm, iar data fiind eleganta si pretiozitatea penei de paun, aceasta este o invitatie ce nu include si nu necesita plic.

Invitatii de nunta personalizate cu pana de paun
Invitatii moderne, extravagante, cu pana de paun inclusa – Set complet de papetarie Stralucire Exotica – Altfeldeinvitatii.ro

Coperta invitatiei, precum si papionul din satin folosit pentru sustinerea penei de paun pot fi inlocuite, astfel incat modelul sa se incadreaze in orice tematica, tendinta actuala sau gusturi personale.

Accesoriile care intregesc setul pot fi si ele personalizate in maniera dorita de dumneavoastra.

Daca va doriti sa va convingeti de alegerea facuta, noi va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Nu ratati insa sansa de a avea un eveniment cu o eleganta aparte, prin integrarea penelor de paun in cel mai simplist si plin de incarcatura moment al inceputului de drum in doi: nunta.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro