Inspiratie si invitatii

Tema de nuntă naturală într-o invitație specială

Modelele naturale pentru decor, invitații și chiar vestimentație sunt din ce în ce mai apreciate. Nici nu e de mirare, din moment ce naturalețea oferă un aer elegant și subtil oricărui lucru. Tematica naturală a intrat de ceva timp pe meleagurile noastre, însă pare că nu o să plece prea curând. Tema naturală face invitațiile de nuntă speciale.

Iată cum plecând de la un model de bază cu tematică naturală am ajuns la personalizarea invitației de nuntă perfecte. Modelul în discuție este Pădure topicală. Deși în trecut a mai avut parte de modificări în privința plicului special sau a design-ului, acum a venit rândul invitației de nuntă în sine.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatie de nunta din setul complet de papetarie pentru nunta Padure tropicala, cu un design simplu si unic

Alte mostre ale personalizării modelului sunt:

  • cu strelitzia și panglică verde smarald, în forma unei invitații pliabile
Invitatii de nunta personalizate
Invitatii de nunta cu Pasarea Paradisului, din setul complet de papetarie pentru nunta Padure Tropicala
  • cu păsări Flamingo, în format standard, printat față-verso
Invitatii de nunta Padure tropicala
Invitatii de nunta personalizate, cu inspiratie culeasa din modelele ilustrate de jungla amazoniana, cu plantele si pasarile ei.

Ce am schimbat de această dată

Modelul standard este unul extrem de simplu. O copertă albă sidefată lasă loc graficii cu frunze de monstera să înfrumusețeze modelul. Invitația standard are dimensiunile clasice, de aproximativ 10 x 15 cm. Însoțită de un plic special, invitația este menită să fie o experiență discretă atât pentru miri, cât și pentru cei dragi.

Totuși, modelul personalizat s-a bucurat de o cu totul și cu totul altă față. Iată cum singurul element păstrat de la invitația de bază a fost grafica cu frunze de monstera. Asta și calitatea superioară a materialelor utilizate, desigur.

Modelul nu necesită și nu include plic, tocmai datorită personalizării aduse. Coperta semitransparentă ține cu succes locul unui plic.

Personalizare invitație Pădure tropicală cu formă și mod de accesorizare preluat de la invitația Chipul tău
Invitatii personalizate si papetarie de nunta Padure tropicala

Dimensiuni și alte detalii

Ca dimensiuni, invitația personalizată a îmbrățișat o formă specială, alungită. Dimensiunile finale au fost, așadar, de aproximativ 10 x 18 cm. Ceea ce face modelul atât de special este totuși coperta și accesorizarea. Ambele elemente sunt preluate de la modelul invitației de nuntă Chipul tău.

Invitatie de nunta personalizata
Personalizare invitație Pădure tropicală cu formă și mod de accesorizare preluat de la invitația Chipul tău

Invitația Chipul tău se evidențiază printr-o multitudine de elemente, printre care cel mai special, poate, este cel al foliei metalizate aurii. Grafica nu este totul la acest model, așa încât coperta a fost cea preluată și pentru modelul personalizat al invitației Pădure tropicală.

Personalizare invitație Pădure tropicală cu formă și mod de accesorizare preluat de la invitația Chipul tău
Invitatii personalizate si papetarie de nunta Padure tropicala pentru un eveniment cu tematica naturala

O copertă semitransparentă din hârtie de calc subțire, ce lasă prea puțin din invitația printată față-verso să se vadă. La tot acest mix perfect și special se adaugă o fundiță satinată de culoare verde smarald.

Personalizare invitație Pădure tropicală cu formă și mod de accesorizare preluat de la invitația Chipul tău
Papetarie de nunta personalizata cu frunza de monstera

Practic, modelul personalizat al invitației Pădure tropicală este o îngemănare între grafica modelului de bază și tot ce ține de forma și accesorizarea invitației Chipul tău.

A rezultat un model extrem de rafinat și fin, completat cu succes și de celelalte elemente de papetărie. Un decor echilibrat și un eveniment distins, cu accente naturale.

Alege și tu două modele de pe site-ul nostru pentru a fi combinate și vezi ce iese!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Padure tropicala
Price
RON 5,9
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro