Proiecte curente

Texte invitații domnișoare de onoare – Arată-le că vrei să fie speciale la nunta ta!

Trei, doi, unu… și…. start! Știm și noi cum decurg pregătirile pentru nuntă și cum deodată toate zilele au devenit o lungă participare la maraton. E normal să fie alergătură, stres, infinite emoții constructive și fel și fel de dorințe. La urma urmei, voi veți fi în centrul atenției și fiecare detaliu stabilit acum o să vă urmărească și în ziua cea mare. Nu vă încăpățânați să faceți totul singure, pentru că veți pierde din vedere distracția pregătirilor și puteți să fiți privită ca o „bridezilla”. Cele mai bune ajutoare știți cine sunt? Nu rudele, care oricum vă vor fi alături orice ați decide, ci prietele care pot să vă spună și un NU hotărât atunci când sunteți pe cale să luați o decizie nepotrivită.

Cele mai bune prietene vă cunosc cel mai bine, așa că fără teamă le puteți cere ajutorul. Totuși, pestru a face asta cât mai frumos vă propunem câteva texte pentru invitațiile de… domnișoare de onoare.

Pentru modelul grafic al invitațiilor pe care doriți să le oferiți domnișoarelor de onoare puteți alege orice alt model de invitație de nuntă sau chiar acelați model pe care doriți să îl comandați pentru toți cei dragi pe care doriți să îi invitați la eveniment. Textul însă trebuie să difere. Doar vorbim de cele mai importante prezențe feminine de la petrecere după mireasă, nașă, soacre și bunici.

TEXT 1

Draga mea ………., dragă,
Mi-am luat un inel de seamă
Și pentru că vreau să-l vezi
Sper să mă acompaniezi.

Nunta-i deja programată
Și deși-s emoționată
Vreau să-mi fii alături tu
Poate prinzi și buchetul.

Serios vorbind te-ntreb
Dacă poți a mă susține
Și-atunci când voi spune DA
Dacă tu crezi c-ai putea
Domnișoară de onoare
Să-mi fii la întâmpinare?

Dacă vă doriți un text cât se poate de sincer și simplu nu este nevoie decât să vă scrieți gândurile. Textul poate să fie nominal sau să nu facă referire la niciun nume, astfel că vă puteți schimba decizia cu privire la alegerea domnișoarelor de onoare și în funcție de programul sau de prioritățile acestora. Spre exemplu, este foarte posibil ca una dintre cele mai bune prietene să se căsătorească și ea în aceeași zi sau dimpotrivă, ca un membru al familiei ei să se căsătorească. Prin urmare, dacă una dintre domnișoarele de onoare nu ar putea să vă fie alături și ați comandat spre exemplu material pentru 5 rochii de seară, rugați-vă viitorul soț să vină cu o sugestie. Astfel, invitațiile fără nume pentru domnișoare de onoare sunt o soluție ideală.

TEXT 2

Pentru că nu mi-am ales prietenii la întâmplare și pentru că prețuiesc nespus fiecare mângâiere, încurajare, susținere și sfat îmi doresc ca și acum să îmi fii alături. Nu aș putea să spun „da” marii mele iubiri fără să știu că cea mai bună prietenă este alături de mine. Vreau ca tu să fii domnișoara mea de onoare, sprijinul meu în caz de leșin și prietena alături de care mă voi întrece și pe ringul de dans, după ce primii pași de vals îi voi avea alături de cel ce mă va proteja de acum înainte.
Cu drag, ………..

De asemenea, un text mai degrabă de mulțumire s-ar putea să vă impresioneze până la lacrimi cele mai bune prietene. Este firesc să le faceți pe domnișoarele de onoare să se simtă cu adevărat importante și să înțeleagă că tot ce vă mai puteți dori acum este să le aveți alături clipă de clipă.

TEXT 3

Am împărțit cele mai speciale momente, iar prietenia noastră a crescut tot mai mult. Ne-am împărtășit secrete și am râs de-a lungul timpului, iar acum, în cel mai important moment al vieții mele, mi-ar plăcea să te am alături, să mă calmezi și să-mi ștergi lacrimile. Când îmi voi îndrepta pașii spre a fi cea mai fericită mireasă ar însemna tare mult pentru mine să-mi fii alături.

Prin urmare, vrei tu oare să-mi fii domnișoară de onoare?

Tot din seria textelor de mulțumire și recunoștință, un text în care îi explicați printre rânduri prietenei cum deja a ajuns să fie considerată parte din familie va smulge cu siguranță câteva zâmbete.

TEXT 4

Ai fost mereu aici, mai mult decât o prietenă…
Tu ești cea care mă cunoaște cel mai bine și indiferent unde o să ne ducă viața tu vei fi mereu familia mea. Tocmai de aceea aș vrea să petrecem împreună cele mai frumoase momente și mi-aș dori ca tu să fii domnișoara mea de onoare, în ziua cea mare. Ce zici, te bagi?

Încă un lucru extrem de important de precizat este și faptul că domnișoarele de onoare pe care vi le alegeți nu este neapărat să fie necăsătorite. Deja tradițiile au ajuns să se schimbe și este nedrept ca cea mai bună prietenă să nu vă poată fi alături în calitate de domnișoară de onoare doar pentru simplul fapt că dragostea i-a bătut mai devreme la ușă.

TEXT 5

A venit rândul să vă povestesc și eu despre viața de familie, despre copii și despre câte emoții urmează să mă-ncerce. Pentru că am nevoie de susținerea, sfaturile și experiența voastră, pentru că prietenia a devenit deja o familie, pentru că am fost mereu acolo una pentru cealaltă mi-aș dori să îmi fiți alături în calitate de domnișoare de onoare atunci când eu, …… și …… vom spune marele DA în fața iubirii. Ce spuneți, dragile mele?

TEXT 6

Când 2 bătăi de inimă au devenit 1
Și când 1+1 a rezultat 3
Noi ne-am gândit că o petrecere 2 în 1 este pentru noi.
Pentru că până să fim 3 noi am fost …. (ex 5) fete cucuiete
Vreau ca în ziua nunții să devenim cea mai mare formulă
Cu voi alături de mine drept domnișoare de onoare.
Grăbiți-vă cu răspunsul! Câte rochii de domnișoară de onoare să comand?

În final, o invitație special creată pentru domnișoarele de onoare poate fi foarte frumos pusă în evidență și de fel și fel de elemente jucăușe sau decorative. Poți să îi oferi celei mai bune prietene cadouri cosmetice, baloane, coronițe sau fel și fel de accesorii pe care le puteți utiliza chiar împreună la petrecerea burlăcițelor.

Ai nevoie de ajutor, dar nu orice fel de ajutor. Tocmai de aceea prietenele tale trebuie să vadă cât de mult le prețuiești.

Pentru alte texte pentru nuntă sau botez, te poți inspira de aici, de unde poți alege și modelul invitațiilor.

Altfel de Invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro