Inspiratie si invitatii

Tipărituri cu soldăței pentru botez – set nou Spărgătorul de nuci

Jucării cu chef de viață ce însuflețesc viața oricărui copilaș. Fiecare părinte încearcă să-i ofere copilului său jucăriile care să-i stârnească imaginația și să-i ofere o bună dispoziție. Micile plușuri, mașinuțe sau păpuși reușesc să devină prieteni de nădejde pentru un copil și vor fi mereu acolo, noapte și zi. Acolo unde apare noaptea frica de întuneric, jucăria preferată este acolo să alunge orice fel de temere. Tocmai de aceea ne-am lăsat purtați de amintiri și de vise și am creat un set complet de papetărie pentru botez Spărgătorul de nuci.

Acolo unde apare noaptea frica de întuneric , jucăria preferată este acolo să alunge orice fel de temere. Tocmai de aceea ne-am lăsat purtați de amintiri și de vise și am creat un set complet de papetărie pentru botez Spărgătorul de nuci.

Set complet de botez Spargatorul de nuci

Minunat creat, cu jucării și o paletă coloristică discretă, modelul este ideal pentru o petrecere de botez pentru un băiețel.
👶

Pentru ca un eveniment să fie complet, acesta are nevoie de o invitație specială. Pe lângă invitație mai este nevoie și de meniuri, numere de masă sau plicuri de bani.

Setul complet de papetărie pentru botez Spărgătorul de nuci pune la dispoziție toate aceste elemente, întocmai pentru a ilustra o imagine de poveste completă.

Invitația Spărgătorul de nuci are un aspect simplu. Fundalul în nuanțe de crem și cu un aspect ușor vintage este menit pentru a evidenția accentele grafice de culoare.

Coperta invitatie botez Spargatorul de nuci

La nivel de accesorizare, o fundiță din satin de culoare bleumarin asigură un aspect deosebit copertei invitației. La fel, fundița este adusă în completarea modelului grafic, fiind asortată cu soldățelul, toba și căluțul de lemn. 😍

Ca dimensiuni, inviația este una pătrată, de aproximativ 14 x 14 cm, iar pentru a completa designul acesteia avem și un plic special inclus.

Interior si spate invitatie botez Spargatorul de nuci – www.altfeldeinvitatii.ro

Papetăria pentru botez – decorul sălii de evenimente

Dimensiunile pentru meniuri, plicuri de bani și numere de masă sunt standard. Meniul are aproximativ 12 x 19,5 cm și este realizat din materiale de cea mai bună calitate, fiind pliabil. Plicul de bani are un buzunar interior lipit la ambele capete. Numărul de masă este și el pliabil, astfel că nu necesită un alt suport.

Ca dimensiuni, numărul de masă are aproximativ 10 x 12 cm, în timp ce place cardul sau plicul de bani are aproximativ 9,5 x 19 cm.

Alegeți un set de papetărie pentru botez cât mai simplu și practic. Astfel nu riscați ca modelul acestuia să nu se potrivească în cadrul decorului sălii de petreceri. Un excelent exemplu în acest sens este tocmai cel al setului Spărgătorul de nuci.

Veți constata că atunci când alegeți modelul potrivit de papetărie acesta va schimba total modul în care vor fi întâmpinați invitații.

Pentru orice fel de modificări pe care doriți să le aduceți modelului de bază nu trebuie decât să ne contactați și să ne comunicați dorințele dumneavoastră. Cum alegeți să personalizați modelul?

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro