Inspiratie si invitatii

Trend-ul culorilor pentru invitatii de nunta in anotimpurile reci

Alb-ul desi este o alegere traditionala pentru nunti, este in continuare la fel de cautat si subliniaza sinceritatea si gingasia. Asociat cu rochia de mireasa, albul este intiparit si in papetariile de nunti, conferind astfel naturalete si totodata schitand romantismul cuplului. In combinatie cu alte culori, albul reda luminozitate, iar invitatia Sincer da este ideala pentru o nunta eleganta si distinsa. Gingasia acestei invitatii este data de fundita argintie si de inscriptia numelor mirilor cu glitter stralucitor dar delicat in acelasi timp.

Invitatia de nunta este delicata si contne o fundita alba-auriu precum si inscriptia mirilor cu auriu - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Sincer da- Altfel de invitatii

 

 

Nunatele de maro – ciocolatiu sunt remarcabile in anotimpurile reci, insufletind evenimentele. Culori sic ce reflecta o personalitate puternica si romantica. Contrastele acestor culori sunt indraznete, in anotimpurile reci reflectand extravaganta si lux. Invitatia Cafea cu zahar prezinta un contrast jucaus de culori: auriu-crem, maro, fundita tip papion fiind cea care reda eleganta deplina evenimentului.

 

Invitatia de nunta Cafea cu zahar crem si accesorizata cu papion de saten - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie nunta Cafea cu zahar- Altfel de invitatii

 

Griul se remarca prin caracterul sau formal si este foarte potrivit  nuntilor contemporane. Gri glacial se distinge prin simplitate si poate fi usor asortat oricarei altei nuante, fiind o culoare neutra. Eleganta  si subtila, aceasta nuanta poate fi alaturata atat culorilor tari cat si celor pale. In aceeasi idee, griul insufleteste evenimentul si este asociat cu argintiul si auriul metalic.  Frumusetea invitatiei Zambet cald reiese din combinarea culorilor calde si reci, din asortarea cu o fundita ivory si de imprimeul floral deosebit.

Invitatia Zambet cald contine un imprimeu floral accesorizat cu fundita - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Zambet cald – altfeldeinvitatii

 

 

Portocaliul in materie de nunti, este apreciat si incanta prin senzatia de caldura, belsug si buna stare. Este o culoare expresiva si sofisticata, specifica toamnei si asociata cu frunzele de stejar. Se incadreaza perfect intr-un decor vintage, minimalist, cu accesorii clasice. Desi pare o culoare puternica, in combinatii cu nuante de maro si ivory ilustreaza rafinamentul si clasicismul mirilor. Meniul si celelalte elemente ale papetariei de nunta din setul Toamna contureaza o poveste delicata, cu un aer gratios. Design-ul este minimalist si se poriveste perfect unei nunti cu tematica rustica, toamna, clasica sau natura.

Meniu de nunta Toamna este pliabil in trei parti si contrasteaza cu ivory - altfeldeinvitatii.ro
Meniu de nunta Toamna – altfeldeinvitatii

 

 

Marsala, o tenta pamantie de rosu si este in ton cu nuantele naturii toamna. Contrasteaza cu zapada sau cu decorul pal al salii de nunta. Papetaria de nunta confera stil si bogatie evenimentului, impresionand prin varietatea de combinatii. Marsala este usor de asortat cu aranjamente elegante. Invitatiile de nunta sunt bazate pe naturarelete si originalitate intruchipand simbolurile dragostei. Cu stil si foarte atractiva, marsala comunica invitatilor caracterul vostru.

Am realizat invitatia Noi doi la cererea unor miri creativi, iar rezultatul a fost deosebit, buzele si mustata fiind accesoriile ce atrag privirile. Contrastul dintre liniile oblice si fundalul alb este de efect si reflecta calitatea tipariturii si a materialului.

Invitatia de nunta Noi doi este eleganta si vesela ,accesorizata de buze si mustata - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Noi doi – altfeldeinvitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro