Inspiratie si invitatii

Trend-ul culorilor pentru invitatii in anotimpurile calde

Culorile au impact asupra intregii povesti pe care le spunem cu ocazia nuntii. Papetaria de nunta, prin culoare si design, este cea care integeste atmosfera si reflecta gusturile si personalitatea mirilor.

Culorile pastelate impresioneaza  prin caldura si luminozitatea lor, cuplurile optand pentru astfel de nuante in anotimpurile inseninate, intocmai pentru a reflecta atmosfera creata de natura. Invitatiile in nuante pale sunt deosebite si apreciate pentru simplitatea lor.  Combinate cu o varietate de culori complementare, invitatiile si papetaria reprezinta accesoriile definitorii ale unui nunti bine organizate si ale unui design fermecator.

De exemplu, invitatia Momentul nostru este realizata pe nuante calde de somon, portocaliu si auriu fiind ideala pentru o atmosfera luminoasa.

Invitatia de nunta momentul nostru are o forma eleganta, ovala, fiind formata din doua parti legate cu fundita de organza - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta momentul nostru – Altfel de invitatii

 

 

Fiind regina serii, lavanda este placuta si apreciata de invitati, atragand privirile. Aceasta culoare sugereaza luxul, sofisticarea si alegerile rafinate. Invitatiile sunt inspirate din povestile de dragoste, pline de romantism remarcate de tinerii creativi ce doresc sa incante invitatii cu alegeri temperate.Aceasta culoare contureaza un eveniment pretios, bazat pe originalitate si ofera un aer distins. In combinatie cu un carton special, un imprimeu grafic jucaus si o fundita de saten, invitatia in nuanta de lavanda Legamant incanta prin frumusetea sa.

 

Invitatia e nunta este ideala pentru un cuplu romantic si pasionat de moda. Acesorizarea cu o fundita de saten este elementul ce atrage privirile - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Legamant – altfel de invitatii

 

Rosul este o culoare puternica, vibranta ce sugereaza pasiune, personalitate si vitalitate. Cuplurile ce doresc sa depaseasca tiparele clasice, pot opta pentru o culoare proeminenta si rafinata. Inspirand dragoste si creativitate si intregind perfect un decor suav, culoarea rosie contrasteaza intr-un mod unic cu celelalte culori tari.

In cazul invitatiei Happy end s-a optat pentru un contrast puternic dintre alb, rosu si negru. Aceasta paleta de culori este una clasica dar design-ul invitatiei este jucaus si spune povestea cuplului pe scurt, rezultatul fiind o invitatie originala si iesita din tipare.

Invitatia este piabila si decorata cu o fundita neagra - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Happy end – altfeldeinvitatii

 

Desi se considera ca albastrul face parte din categoria culorilor reci, nuantele de albastru sunt dulci si stralucitoare si ne duc cu gandul la vitalitate si romantism. Pentru a da contur nuntii, inspira-te din propria poveste si imprim-o pe invitatia de nunta!  Nuantele de albastru sunt iubite si apreciate la superlativ pentru sinceritatea emanata si pentru candoare. Elegante si deosebit de expresive, tentele  de albastru sunt in voga anul acesta, iar accesorizarea lor cu un design grafic contrastant constituie preludiul catre un eveniment reusit.  Tentele de aaquamarine, icy blu sunt ideale pentru primavara si vara, dar si pentru iarna, fiind usor de asortat cu celelalte elemente ce intregesc papetaria de nunta.

Invitatia Copacul dragostei prezinta un decor elegant si romantic, bazat pe elemente din natura: crengute, copac precum si inimioare, culorile fiind expresive si contrastante. Invitatia spune o poveste de dragoste.

Invitatia are un imprimeu ideal pentru un cuplu romantic. Copacul este cel care reda frumusetea invitatiei - altfeldeinvitatii.ro
Invitatia de nunta Copacul dragostei – altfeldeinvitatii.ro

 

Rozul este poate una din cele mai frumoase culori calde, ale acestui sezon si poate fi integrat in orice aranjament al salii de nunta. Invitatiile roz, meniurile sau oricare alte componente ale papetariei de nunta exprima frumsetea, gingasia si bineinteles scoate in evidenta latura delicata a cuplului. In combinatii cu tente de culori puternice, rozul reda atmosferei un aer parfumat, aromat si plin de vigoare.

Invitatia Vals vienez se distinge prin amestecul de culori: roz prafuit si crem si prin naturalete. Accesorizarea cu o fundita de dantela este elementul esential in definirea elegantei si subtilitatii.

Invitatia de nunta Vals vienez  are un decor grafic simplu si elegant si este accesorizata cu o fundita alba de dantela - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta Vals vienez – Altfel de invitatii

Bucura-te de un eveniment rafinat si plin de gust! Galbenul este cel care contureaza o atmosfera de vis, calda si eleganta.  Nuantele de galben sunt imposibil de trecut cu vederea si vor impresiona prin stralucire si vibratie. In spatele unui eveniment simplu si elegant se regasesc alegerile exceptionale ale papetariei de nunta si ale tentelor de culori. Luminozitatea si romantismul evenimentului, precum si luxul sunt ilustrate inca de la prima strigare.

Luminile si combinatiile de culori sunt un must have in organizarea nuntii, iar Papetaria Sampanie si papioane este perfecta pentru o nunta fastuoasa. Glitter-ul este o alegere extrem de cautata, incadrand evenimentul in categoria nuntilor stralucitoare si fastuoase.

Papetaria Sampanie si Papioane este eleganta si deosebita prin culorile calde si imprimeul de tip confetti - altfeldeinvitatii.ro
Papetarie Sampanie si Papioane – altfeldeinvitatii

 

O combinatie perfecta intre verde-menta si verde clasic, o nuanta eleganta ce insufleteste cel mai important eveniment din viata mirilor. Romantismul si bunul gust al cuplurilor este reflectat de culorile versatile. Sofisticate si pretioase, nuantele de verde sunt apreciate in materie de nunti fiind ieale pentru o nunta romantica si delicata. In combinatie cu dantela, cu albul pur, cu ivory, verdele menta este fresh si creeaza un joc de culori impresionant.

Prezentata deja in acest articol pe roz, invitatia Vals vienez arata fermecator si in combinatia de culori verde menta – ivory. Schimbarea culorilor pe acelasi model are un impact puternic si arata cat de diferit poate fi modelul in doua nuante distincte.

 

Invitatii de nunta Vals vienez verde menta, pliata in 3 parti si accesorizata cu fundita alba de dantela - altfeldeinvitatii.ro
Invitatii de nunta Vals vienez verde menta – Altfel de invitatii

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro