Inspiratie si invitatii

Un sigiliu pentru papetăria de nuntă, începutul unei vieți eterne împreună

Poate ați observat că e la mare modă cam orice model de invitație de nuntă care are și sigiliu. Este o artă în spatele creării lor. La fel cum este și orice model de invitație care merită pus în valoare de un astfel de accesoriu. Da, poate privirile vă sunt furate de sigiliile de ceară cu modele, însă altceva le face să fie speciale: suportul. Și tocmai de aceea, deși avem mai multe modele de invitații de nuntă cu sigilii, parcă niciodată nu sunt de ajuns.

Astfel a luat naștere unul dintre cele mai apreciate produse create de noi – Sigiliul timpului. Așa se face că am ajuns de la gri să transformăm coperta în marsala și ne-am cam oprit aici. Ne-am oprit aici pentru că vrem să vă dăm ocazia să alegeți nuanța dorită a culorii copertei. Cu sigiliu și inserturi speciale din hârtie semitransparentă de calc oricum se vor potrivi de minune nuanțele.

Am spus deja prea multe fără să vă arătăm despre ce este vorba. Prin urmare, ce o să alegeți, oare?

Set complet de papetarie pentru nunta Sigiliul timpului – marsala
Set complet de papetarie pentru nunta Sigililiul timpului – argintiu

Sigiliul timpului argintiu sau marsala

Setul de papetărie Sigiliul timpului este foarte complex. Modelul argintiu este realizat dintr-o copertă cu aspect metalic, sidefat. La polul opus, modelul marsala are ca suport principal o copertă mată, cu ușoare striații liniare. Fiecare dintre acestea însă sunt completate de inserturi speciale din hârtie de calc ușor transparentă. Tot la interior, după caz, în funcție de culoarea copertei găsim și o bulină ornamentată cu inițialele mirilor ce are rolul de a susține insertul.

Coperti invitatii nunta Sigiliul timpului

Bineînțeles, am vorbit despre invitațiile de nuntă, căci acestea sunt piesa de rezistență a oricărui set de papetărie. Meniurile, place cardurile sau numerele de masă sunt și ele deosebite, însă fiecare în parte este diferit. Tocmai de aceea le vom trece în revistă pe rând, pe fiecare.

Invitatie nunta Sigiliul timpului argintiu – www.altfeldeinvitatii.ro
Invitatie nunta Sigiliul timpului, culoare marsala – www.altfeldeinvitatii.ro

Meniuri, numere de masă și place carduri sau plicuri de bani Sigiliul timpului

Meniurile sunt pe cât de simple, pe atât de interesante. Ca suport pentru text avem desigur coperta pliabilă în nuanțe de marsala sau argintiu. Coperta este aici specială și asta deoarece avem un insert semitransparent din hârtie de calc lipit cu sigiliu în partea superioară. Textul copertei cu insert din hârtie de calc este simplu, intitulat sugestiv: „Meniu”. De altfel, accentul la acest set cade pe partea de aspect, deosebit de importantă, de altfel.

Numerele de masă sunt așa de dulci și rafinate… La fel ca pentru meniuri și invitații, culoarea copertei este disponibilă la alegere – argintiu sau marsala. Și aici avem parte de un insert special din hârtie de calc, dar și de o minunată și nelipsită ștampilă de culoarea bronzului. Deosebit de șic și special, acest număr de masă este și foarte util și veți vedea că reușește să completeze în cel mai special mod mesele invitaților.

Nu v-am spus totuși încă nimic despre place carduri. Da, sunt foarte importante pentru că în buzunarul interior al acestora se va afla și darul de nuntă. Vrem nu vrem, nunțile au nevoie de o susținere financiară notabilă. La fel ca în cazul celorlalte accesorii de papetărie din set, culoarea copertei poate fi marsala sau argintie. De asemenea, avem și aici un insert special din hârtie de calc ce conține urarea pentru invitați și un spațiu special prevăzut pentru numele acestora. Insertul special este lipit de copertă tot prin intermediul sigiliului special de culoarea bronzului. După cum aminteam, place cardurile îndeplinesc și rolul de plicuri pentru bani deoarece au un buzunar interior lipit la ambele capete.

Dacă nu marsala sau argintiu, atunci ce ziceți de o altă nuanță?

De la roz mat pudrat, până la nuanțe de albastru turcoaz sau chiar cupru, orice culoare poate fi perfectă pentru a oferi o altă față a acestui model grafic. O nuanță diferită reușește să schimbe total aspectul unei invitații de nuntă, lucru valabil desigur și în cazul celorlalte accesorii de papetărie. Pentru a ajusta culoarea folosită pentru copertă nu trebuie decât să ne comunicați tematica evenimentului și o eventuală preferință specială, iar noi vom depune tot efortul pentru a vă oferi ceea ce vă doriți.

Ștampila poate fi și ea înlocuită cu una de culoare grena, ca cea pe care o puteți regăsi la modelul invitației Mesaj handmade.

Ne dorim pentru invitații dumneavoastră o experiență unică și specială și dacă vă doriți același lucru, nu trebuie decât să ne contactați.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitatie nuntă Sigiliul timpului
Price
RON 7.9
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro