Inspiratie si invitatii

Viata in roz se anunta cu o invitatie perfecta

Devenita de mult traditie, una dintre cele mai populare urari pentru tinerii casatoriti este „Casa de piatra!”, dar se intampla ca fericitul cuplu sa primeasca si urari de tipul „Multa fericire si viata lunga impreuna!” sau „Viata in roz!”. O urare usor mai atipica, dar care transmite foarte multe lucruri, viata in roz rezuma succint o urare mult mai complexa, unde se doreste belsug, fericire, clipe frumoase, armonie, simplitate si bucurii mici, completate de multa sanatate; un pachet complet si o urare perfecta, creionata in cel mai simplist si unic mod.

Si pentru ca ne dorim ca fiecare cuplu sa aiba parte de o viata in roz, completata de cele mai frumoase momente, va prezentam unul dintre cele mai apreciate modele de invitatii de nunta, din setul complet de papetarie Viata in roz. Alcatuit din numere de masa, place carduri, meniuri si invitatii, setul se papetarie este caracterizat printr-o eleganta diafana sustinuta de modelul grafic deosebit.

Invitatii de nunta personalizate
Set complet de papetarie pentru nunta Viata in roz, cuprinzand place card, meniu, numere de masa si invitatii. 

Cu un fundal sustinut de un conglomerat de buline de culoare crem, caruia i se adauga un model grafic ce infatiseaza elemente florale stilizate, accesoriile de papetarie pentru nunta ies in evidenta prin aerul deosebit de elegant si minimalist dat de alaturarea celor doua elemente.

Invitatia de nunta Viata in roz prezinta de asemenea un design echilibrat, elegant si simplist, fiind realizata pe o coperta speciala de cea mai buna calitate, ce se pliaza in trei parti. Dimensiunile finale ale inviatiei, atunci cand este pliata, sunt de aproximativ 13 x 13 cm, iar prin faptul ca sistemul de prindere este realizat dintr-o panglica din satin, modelul nu necesita si nu include plic.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatie de nunta Viata in roz – crem si grena

Pentru evidentierea textului, accesoriile din set prezinta un areal delimitat de model, mai deschis la culoare, oval sau chiar circular (in functie de accesoriul de papetarie la care facem referire), in interiorul carora sunt trecute informatiile de tip text, evidentiate printr-un font elegant care se armonizeaza si la nivel cromatic cu modelul.

Fiind un model de invitatie de nunta foarte dorit, tusa personala este foarte importanta. Astfel, pentru a scoate invitatiile si intregul set conex si mai mult in evidenta, va prezentam modelele realizate in combinatii cromatice de crem cu verde,  roz si grena, crem cu albastru.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatie de nunta Viata in roz personalizata in nuante de crem si verde
Invitatii de nunta personalizate
Invitatii de nunta Viata in roz personalizate prin inlocuirea patternului crem folosit pentru fundal cu unul roz

O tusa personala inspirata din tendinte, data fiind si nuanta aleasa, este cea a modelului de invitatie realizat in combinatia de crem si albastru regal. Contrastul puternic evidentiaza modelul si ii da un aer mult mai sofisticat.

Invitatii de nunta personalizate
Invitatii de nunta Viata in roz personalizata cu albastru si crem

Daca privirea v-a ramas atintita asupra modelului de invitatie, insa doriti mici modificari, mai ales in privinta spectrului de culoare, acest lucru este posibil, intrucat ne dorim ca fiecare dintre elementele ce alcatuiesc setul sa corespunda preferintelor dumneavoastra.

In acelasi timp, daca doriti sa verificati calitatea produsului, noi va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a Invitatiei Viata in roz.

Fiecare accesoriu de papetarie in parte trebuie sa fie perfect, intrucat fiecare eveniment este unic.

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro