Inspiratie si invitatii

Personalizarea invitatiilor de nunta: Delicii si Contraste

Invitatia de nunta Delicii este realizata in nuante pale si expresive: roz, ivory, maro, subliniind o nunta de vis, romantica si parfumata. Decorul este cald si stralucitor, grafica artistica fiind cea care reda contrastul si eleganta. Pentru a accentua distinctia acestui element de papetarie s-a optat pentru aplicarea unei panglici de saten tip papion.

Invitatie de nunta Delicii
Invitatie de nunta Delicii – Altfel de invitatii

 

Invitatia personalizata Delicii cu roz prafuit intregeste o atmosfera eleganta, glamour sau formala, completand orice decor al salii de nunta. Nuantele de roz, ivory si textul in negru sunt usor inspirate din povestile de basm, pline de caldura si luminozitate.

Invitatia de nunta Delicii roz prafuit este romantica si accesorizata cu o panglica de saten - altfeldeinvitatii.ro
Invitatie de nunta personalizata Delicii roz prafuit

 

Frumusetea invitatiei  Delicii cu roz prafuit a atras privirile unui cuplu care insa a fost fermecat si de invitatia Contraste, de accea pentru a nu renunta la niciuna dintre cele doua, a dorit sa le combinam. Rezultatul a fost deosebit, suav si de efect.

Papetaria de nunta personalizata Contraste ivory – roz prafuit contine elemente din invitatia originala Contraste precum si detalii din invitatiile Delicii si Delicii roz prafuit. Imprimeul este usor nuantat de culoarea ivory iar grafica contureaza rafinamentul si simplitatea mirilor. Gusturile cuplului au fost corelate cu un design dragut si atragator.

 

Papetaria de nunta Contraste personalizata, ivory-roz prafuit este dulce si eleganta - altfeldeinvitatii.ro
Papetarie personalizata Contraste ivory – roz prafuit

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro