Proiecte curente

Contraste – invitații personalizate în nuanțe de mov

Nu e de mirare că tendințele revin după câțiva ani. Ne trezim de pe un an pe altul cu alte nuanțe-vedetă. Chiar dacă spectrul cromatic este foarte ofertant, cam 3 nuanțe sunt alese în fiecare an. Așadar, în maximum 3 ani și nuanțele revin în vogă.

Totuși, nu multe dintre miresici aleg culoarea în funcție de tendințe. Și bine fac! Important este ca nuanța aleasă pentru nuntă să vă reprezinte. Și dacă acea nuanță se îmbină perfect și cu cea a sălii de evenimente, atunci cu siguranță veți avea parte de un eveniment fără cusur.

Astăzi vă vom prezenta o nouă personalizare care, așa cum bine ați intuit din titlu, se referă la modelul invitației Contraste. Modelul este unul special, ca formă și destul de clasic ca accesorizare. Elementele de design completează doar lateralele invitației, atât pentru copertă, cât și pentru interior.

Invitatie de nunta personalizata
Invitatie de nunta Contraste personalizata in nuante de mov – altfeldeinvitatii.ro

Nuanțele modelului grafic sunt aceleași cu cele folosite pentru text și bineînțeles, potrivite întocmai cu fundița din satin.

Modelul de bază al invitației Contraste are în vedere trei culori: albastru, vișiniu sau verde. Modelul personalizat aflat în discuție a beneficiat de o nuanță nouă, de mov. Minunat asortată cu fundița din panglică de satin, aceasta a făcut furori.

Detalii tehnice ale invitației de nuntă

Ca detalii tehnice, respectiv dimensiuni, modelul invitației are aproximativ 12 x 16 cm. Modul de pliere al invitației este de asemenea unul special, fiind asimetric, la final invitația fiind pliată în trei părți, evident, inegale.

Modul de pliere al acestei invitații și tipul accesorizării face ca invitația să nu includă și să nu necesite un plic special. Dacă totuși vă doriți un plic pentru invitație, acesta poate fi achiziționat separat.

Acest model poate fi accesorizat și modificat la nivel cromatic exact așa cum vă doriți. De fiecare dată, pentru oricare ar fi produsul aflat în discuție, putem trimite o mostră.

Invitatie de nunta personalizata
Constraste personalizate in nuante de mov

Mostra fizică a invitației Contraste vine cu un text aleatoriu, astfel încât dumneavoastră să vă puteți face o idee asupra calității materialelor utilizate.

Contraste – invitații personalizate în nuanțe de mov

Dacă vrei culori „pe bune” pentru papetăria de nuntă poți începe prin studierea modelelor de invitații de nuntă. Invitațiile Contraste #personalizate într-o nuanță electrizantă, mov, se bucură atât de o formă specială, cât și de un model accesorizat cum se cuvine. 👇😻#altfeldeinvitatii #invitatiialtfel #nunat #contraste #personalizare #mov

Publicată de Altfel de invitatii pe Duminică, 9 februarie 2020

Așadar, dragi clienți, explorați catalogul virtual al produselor noastre pe www.altfeldeinvitatii.ro, alegeți modelul dorit și, dacă vă doriți o schimbare cromatică, fiți siguri că o vom îndeplini. 💟

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitatie nunta Contraste
Price
RON 4,5
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro