Inspiratie si invitatii

Ultima modă – Invitatie Nunta si botez – fundal alb, buline negre și mix de roz cu bleu

Invitațiile și seturile de papetărie pentru petreceri 2 în 1 pentru nuntă și botez sunt fantastice. Pe lângă utilitatea lor necontestabilă, e lesne de înțeles că acestea ar trebui să fie și serioase și jucăușe în același timp. Asta pentru că așa impune tipul petrecerii.

Cum putem găsi combinația perfectă pentru o invitație? Între un model de invitație potrivit atât pentru nuntă, cât și pentru botez, dar care să vă reprezinte?

Personalizarea unui model de invitatie standard

Avem o sugestie tocmai din partea clienților noștri care au ales să își personalizeze invitațiile. Punctul de start pentru această personalizare a fost reprezentat de alegerea modelului invitației de nuntă. Câștigătoare a fost invitația Ultima modă, special creată pentru evenimente 2 în 1.

Invitatii pentru evenimente duble de tip nunta si botez
Invitatiile Ultima moda pentru nunta si botez, potrivite evenimentelor duble, respectiv nunta si botez, prevazute cu un plic alb simplu de corespondenta personalizat

Nuanțele și aspectul final al modelului, cu o tentă ușor rustică nu a fost însă exact ceea ce și-au dorit clienții noștri. Așa că am intervenit asupra modelului.

Primul pas a fost cel al înlocuirii copertei speciale din care este realizată invitația. Am utilizat o copertă specială albă sidefată care să pună îl valoare modelul grafic.

După cum probabil deja intuiți, modelul grafic a fost păstrat. Bulinele negre au un alt farmec acum, pe coperta albă sidefată. Totuși, personalizarea acestui model nu s-a oprit aici.

Era nevoie de ceva care să ilustreze preferințele cuplului. Pentru nuntă se doreau nuanțe de alb și roz, dar pentru botez era nevoie de un element sugestiv. Ca element sugestiv, bineînțeles, căruciorul pentru bebeluș din modelul grafic este cel mai simplu de modificat. Pentru acesta s-a ales o nuanță deosebită de bleu deschis.

Invitatie de nunta personalizata
Invitații pentru nuntă 2 în 1 Ultima modă personalizate

Pentru nuntă, nuanțele de roz nu puteau fi încadrate mai bine decât la nivelul florilor din design. Așadar, s-a creat un punct de interes în zona grafică îmbinând cu succes nuanțele de bleu și roz.

Papetarie de nunta personalizata
Set complet de papetarie personalizat pentru nunta si botez Ultima moda – www.altfeldeinvitatii.ro

Detalii ce fac diferenta

După cum aminteam, ca suport pentru acest model personalizat de invitație a fost utilizată o copertă specială sidefată. Culoarea albă a copertei a fost completată de asemenea de un plic simplu alb imprimat cu un model grafic de asemenea personalizat, conform modificărilor cromatice aduse invitației.

Ca dimensiuni și formă, invitația are aproximativ 14 x 14 cm și se prezintă sub forma unei coperți ce se pliază în două.

Deschiderea invitației este pe orizontală, rezultând astfel un model clasic, dar special datorită personalizării aduse.

Decor complet

Totuși, un eveniment aparte pentru care ați muncit din tot sufletul nu este perfect doar cu invitații. La fel ca în expresia Cu o floare nu se face primăvară, un eveniment pus la punct așa cum trebuie are nevoie de un set coordonat. Un set de papetărie complet conține patru elemente de bază: invitație, plic de bani, meniu și număr de masă. Acestora li se pot adăuga și mărturii sau alte tipuri de accesorii de papetărie.

Așadar, invitațiilor Ultima modă personalizate li s-au adăugat și celelalte elemente ce alcătuiesc setul complet. Meniuri, plicuri de bani, numere de masă și mărturii-etichetă autoadezive pentru sticlele de vin au completat decorul.

Plicuri de bani Ultima moda personalizate
Plicuri de bani cu buzunar interior lipit la ambele capete – Ultima moda personalizata

Toate elementele din setul complet au avut un model grafic coordonat. Pentru acestea s-a folosit drept suport, la fel, o copertă albă sidefată de calitate premium.

Personalizarea modelului 𝑼𝒍𝒕𝒊𝒎𝒂 𝒎𝒐𝒅𝒂, cu un fundal alb și un mix ideal dat de căruciorul albastru și florile roz. Poate cea mai simplă și de efect combinație care vă poate înfrumuseța petrecerea! 🥰#Altfeldeinvitatii #nunta #personalizare #Ultimamoda #nuntasibotez #botez #invitatiinunta #invitatiibotez #invitatiialtfel #invitatiinuntasibotez #LivrareInToataTara

Publicată de Altfel de invitatii pe Miercuri, 4 martie 2020

Ne putem plia pe orice fel de dorință pe care o aveți. Lucrăm cu materiale premium de cea mai bună calitate, având o vastă ofertă. Pentru a putea personaliza un model de invitație de nuntă cel mai ușor este să vă alegeți două modele de pe site și să le combinăm. De multe ori, inspirația e la ea acasă pe site-ul nostru. Intrați și convingeți-vă!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Invitatie nunta si botez Ultima moda personalizata
Price
RON 4,2
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro