Inspiratie si invitatii

Invitații altfel – 2 modele într-unul singur

Nu mai stăm pe gânduri și vă dezvăluim. Este vorba despre modelul invitației Shabby chic. Una dintre cele mai apreciate invitații, încă de de început. Acesta a avut totuși parte de un tratament special, ca la spa și a beneficiat de o schimbare de look nemaipomenită. Împreună cu anumite elemente grafice de la invitația de nuntă Eleganță simplă, Shabby chic s-a comportat exemplar. La cele două modele s-au adăugat și altfel de accesorii, rezultând un mix demn de furat toate privirile.

Invitatie de nunta personalizat
Shabby chic personalizată cu fundiță roz pal din satin și ștras

Iată cum a luat naștere modelul

Modelul personalizat a fost realizat dintr-o copertă specială cu aspect sidefat. Nuanțele fundalului au fost mai deschise, iar la nivel grafic au fost eliminate păsările și rama ce încadrează numele mirilor.

Invitatie de nunta personalizat
Un model elegant și plăcut de invitație pentru nunta ta – Shabby chic personalizat cu ștras

Toate elementele grafice ce au fost eliminate de la modelul de bază Shabby chic au fost înlocuite cu elementul de referință al invitației Eleganță simplă. Ne referim aici, bineînțeles, la chenarul elegant ce încadrează inițialele mirilor.

Invitatie de nunta personalizat
Shabby chic personalizată cu detalii de la invitația Eleganță simplă și detalii elegante ale accesorizării

Ca aspect, coperta specială se bucură de un aspect în formă pătrată, cu marginile ușor rotunjite. Dimensiunile sunt de aproximativ 14 x 14 cm, atunci când invitația este pliată.

Invitatie de nunta personalizat
Invitatii Shabby chic + Eleganță simplă și accesorizare specială

Să trecem totuși și la nivel de detalii fine. Fundalul invitației de bază, Shabby chic, a fost ușor mai deschis, pentru ca toate nuanțele să se potrivească între ele. O fundiță din panglică roz pal satinată a fost folosită drept sistem de prindere. Acestui mix elegant și plăcut i s-a adăugat un ștras alb strălucitor, amplasat în centrul fundiței manual create.

Invitatie de nunta personalizat
Detaliu al invitației Shabby chic personalizată – altfeldeinvitatii

Invitația s-a bucurat de un minunat accent de prețiozitate dat întocmai de accesorizarea folosită. Bineînțeles, accesorizarea face modelul minunat, dar și foarte practic. Aceasta nu are nevoie de un plic special și nici nu include unul.

Invitație nuntă Shabby chic personalizată – cu fundiță și ștras

Anunțăm cu fast că ne-am bucurat să lucrăm la personalizarea acestui model. Invitația Shabby chic, cu detalii grafice preluate de la invitația Eleganță simplă, alături de o accesorizare pe măsură. 💌🎀💕Mai multe detalii despre această personalizare veți afla în curând, pe blog. 🔜#altfeldeinvitatii #nunta #personalizare #invitatiipersonalizate #invitatiinunta #invitatienunta #invitatiialtfel #ștras #accesorizare

Publicată de Altfel de invitatii pe Marţi, 14 ianuarie 2020

Pentru orice produs dorit, dacă vă doriți să aduceți o schimbare modelului de bază, nu trebuie decât să ne comunicați schimbările dorite.

Nuanțele modelului de bază dorit pot fi schimbate, accesorizarea înlocuită sau adăugată. Alte detalii pot fi de asemenea modificate, în funcție de tematica evenimentului sau alte circumstanțe.

Puteți recrea orice model dorit de invitație de nuntă, împreună cu noi.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Altfel de invitatii
Product Name
Shabby chic personalizat
Price
RON 5,4
Product Availability
Available in Stock

Invitatii de nunta deosebite - https://altfeldeinvitatii.ro